Ontvang een gratis offerte binnen de 24 uur!
Inhoud bewerken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Stoomreiniging

Wat is stoomreiniging?

Stoomreiniging is een krachtige en effectieve manier om oppervlakken grondig te reinigen zonder het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. Bij ons bedrijf bieden we professionele stoomreiniging aan als dienst voor verschillende toepassingen.

Hoe werkt stoomreiniging?

Onze stoomreinigingstechniek gebruikt hete stoom tot 150° C onder hoge druk om zelfs het meest hardnekkige vuil en vlekken op te lossen.

Voordeel van stoomreiniging?

Stoomreiniging is niet alleen super effectief, maar ook milieuvriendelijk en veilig voor gebruik op verschillende oppervlakken en materialen doordat er geen chemische producten worden gebruikt.

Waarvoor kan stoomreiniging worden gebruikt?

Onze professionele stoomreinigers zijn getraind en uitgerust met de nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat uw oppervlakken grondig worden gereinigd.

Hierbij enkele toepassingen waarvoor stoomreiniging kan worden ingezet:

Als u op zoek bent naar een effectieve en milieuvriendelijke manier om uw oppervlakken te reinigen, dan is stoomreiniging de juiste keuze. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze stoomreinigingsdiensten.

Diensten

Stoomreiniging

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?

dak stoomreiniging - VBM CLEAN