Ontvang een gratis offerte binnen de 24 uur!
Inhoud bewerken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over ons

VBM Clean is een specialist in het reinigen van daken en gevels.

Deskundigheid - vakman Toewijding Verantwoordelijkheid Integriteit Eerlijkheid & betrouwbaarheid

VBM Clean is een specialist in het reinigen van daken, gevels en opritten maar we bieden ook andere diensten aan. Of het nu gaat om het schoonmaken opritten, terrassen, het verwijderen van graffiti, dakontmossing en coating, dakherstellingen of het reinigen van bedrijfsvoertuigen ter plaatse, industriële reiniging, … Wij hebben de expertise om uw project tot een succes te maken.

Bij VBM Clean werken we met zorgvuldig geselecteerde materialen en geavanceerde technologieën om u de best mogelijke resultaten te garanderen zoals stoomreiniging, softwash en hydrofuge.

Wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces, van de bepaling van uw behoeften tot de oplevering van het werk.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw eigendom weer als nieuw te laten stralen!

We zijn actief in heel België. Ons doel is om onze klanten de snelste en beste service te bieden: van aanvraag tot tevreden klant.

We staan je graag bij met raad en daad.

Onze service

Stipt, eerlijk en betrouwbaar

“Onze kracht zit in onze open en eerlijke samenwerking met onze klanten. Zo zijn we steeds op de afspraak en is de prijs op je offerte de prijs die je betaalt. Correcte afspraken maken goede vrienden.

We werken met een professioneel team met de nodige kennis en expertise. We werken veilig en staan voor een betrouwbare dienstverlening steeds met een brede glimlach.”

0
Jaar ervaring
0
Daken gereinigd
0
Voltooide werken
Uitstekende service

Bij ons bedrijf begrijpen we dat het drukke leven van onze klanten soms onverwachte veranderingen met zich meebrengt. Daarom zijn wij trots om te zeggen dat wij flexibel zijn. Of u nu een spoedklus heeft of een wijziging in de planning, wij doen ons best om aan uw behoeften te voldoen en uw zorgen weg te nemen.

Q&A

Vaakgestelde vragen

Wij factureren nadat de werken zijn uitgevoerd 2 dagen na oplevering.

De termijn tussen aanvraag en contactname bedraagt 1 à 2 werkdagen.

De termijn tussen contactname en persoonlijke afspraak bedraagt 1 week.

De termijn tussen aanvraag en offerte bedraagt 1 week.

De termijn tussen goedgekeurde offerte en uitvoering bedraagt 3 werkweken (weersgebonden).

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?

dak stoomreiniging - VBM CLEAN