Ontvang een gratis offerte binnen de 24 uur!
Inhoud bewerken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Softwash

Bij VBM CLEAN maken we gebruik van de softwash reinigingstechniek om uw huis of bedrijf grondig te reinigen en te beschermen tegen schade.

Wat is softwash?

Softwash is een innovatieve en effectieve manier om oppervlakken te reinigen zonder gebruik te maken van hoge druk of agressieve chemicaliën.

Waarom kiezen voor softwash?

Onze softwash reinigingsmethode maakt gebruik van lage druk en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om uw gevel, dak, en andere oppervlakken voorzichtig te reinigen. Dit betekent dat uw eigendom volledig wordt gereinigd, zonder enige schade aan te richten aan het oppervlak of de omgeving.

Waarop kan je softwash toepassen?

Onze professionals zijn getraind en hebben jarenlange ervaring in het gebruik van de softwash techniek voor verschillende toepassingen. We kunnen vuil, algen, mos, en andere verontreinigingen veilig en grondig verwijderen, en uw eigendom een frisse, schone uitstraling geven.

Bovendien, omdat onze softwash methode mild en veilig is, kan het gebruikt worden op een breed scala van oppervlakken, waaronder daken, gevels, opritten, terrassen en nog veel meer.

Als u op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om uw eigendom te reinigen en te beschermen, dan is softwash de juiste keuze. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze softwash reinigingsdiensten.

Diensten

Softwash

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?

dak stoomreiniging - VBM CLEAN