Ontvang een gratis offerte binnen de 24 uur!
Inhoud bewerken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geschilderde buitenmuren reinigen

Welke technieken worden aangeboden?
Geschilderde buitenmuren reinigen - Waarom?

Geschilderde buitenmuren zien er prachtig uit wanneer ze net zijn geschilderd, maar na verloop van tijd kunnen ze vervuild raken door de elementen. Vuil, stof, pollen, en andere verontreinigingen kunnen zich opstapelen op de muren, waardoor ze er vaal en onverzorgd uitzien. Gelukkig is er een oplossing: softwash of stoomreiniging.

Geschilderde buitenmuren reinigen via Softwash

Softwash is een effectieve methode om vuil en verontreinigingen van geschilderde buitenmuren te verwijderen. Het proces begint met het aanbrengen van een oplossing op de muur. Deze oplossing is speciaal ontworpen om vuil en verontreinigingen los te maken van het oppervlak, zonder dat er schade wordt toegebracht aan de verf of de ondergrond. Vervolgens wordt de muur voorzichtig schoongemaakt met een laag druk waterstraal. Door de lage druk wordt voorkomen dat er schade wordt toegebracht aan de verf of de ondergrond.

Stoomreiniging techniek

Een andere methode die kan worden gebruikt om geschilderde buitenmuren te reinigen is stoomreiniging. Stoomreiniging is een milieuvriendelijke manier om vuil, stof en andere verontreinigingen te verwijderen zonder chemicaliën te gebruiken. Het proces begint met het aanbrengen van warme stoom op de muur. Deze stoom verwijdert vuil en verontreinigingen van het oppervlak, waardoor de muur er weer als nieuw uitziet.

Geschilderde buitenmuren reinigen verlengt de levensduur van je woning

Het reinigen van geschilderde buitenmuren is niet alleen esthetisch, maar ook van belang voor de duurzaamheid van de verf en de muur. Door vuil en verontreinigingen regelmatig te verwijderen, voorkom je dat de verf afbladdert of vervaagt, wat kan leiden tot extra onderhoudskosten. Bovendien verleng je de levensduur van de muur en zorg je ervoor dat deze er altijd schoon en goed onderhouden uitziet.

Het is echter belangrijk om een professioneel bedrijf zoals VBM CLEAN in te schakelen, vooral als je kiest voor softwash of stoomreiniging. Wij beschikken over de juiste apparatuur en ervaring om de klus snel en efficiënt te klaren zonder schade te veroorzaken aan de verf of de ondergrond.

Conclusie

Kortom, het reinigen van geschilderde buitenmuren met behulp van softwash of stoomreiniging is een effectieve manier om de uitstraling en de duurzaamheid van je huis te behouden. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van je geschilderde buitenmuren, zodat je verzekerd bent van de beste resultaten.

Geschilderde buitenmuren reinigen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere diensten

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?

dak stoomreiniging - VBM CLEAN