Ontvang een gratis offerte binnen de 24 uur!
Inhoud bewerken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Anti-mos

Bescherm je dak tegen mosvorming.

Mos op je dak is niet alleen lelijk om te zien, maar kan ook schade aanrichten aan je dakbedekking. Mos houdt namelijk vocht vast en kan ervoor zorgen dat je dakbedekking gaat rotten. Daarnaast kunnen moswortels de dakbedekking opdrukken, waardoor er lekkages ontstaan.

Gelukkig bieden wij een oplossing: de anti-mos behandeling. Tijdens deze behandeling brengen we een speciaal middel aan op je dak, waardoor mos geen kans meer krijgt om te groeien. Dit middel is veilig voor mens en milieu en heeft geen negatieve impact op de uitstraling van je dak.

Door te kiezen voor een anti-mos behandeling, bescherm je niet alleen je dak, maar verleng je ook de levensduur ervan. Daarnaast zorgt een mosvrij dak voor een frisse uitstraling van je woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een anti-mos behandeling voor jouw dak? Neem dan contact met ons op en wij voorzien je graag van advies op maat.

Diensten

Anti-mos

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?

dak stoomreiniging - VBM CLEAN