Ontvang een gratis offerte binnen de 24 uur!
Inhoud bewerken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Welke technieken worden aangeboden?
Dak ontmossen - Waarom?

Dak ontmossen - VBM CLEANHeeft u last van mos, algen of andere verontreinigingen op uw dak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontmossen van daken en zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Het is belangrijk om uw dak regelmatig te laten ontmossen om schade aan uw dakbedekking te voorkomen. Mos en algen kunnen zich namelijk hechten aan uw dakbedekking en deze aantasten, waardoor er lekkages kunnen ontstaan en u uiteindelijk meer kosten heeft. Door uw dak regelmatig te laten ontmossen, voorkomt u deze problemen en verlengt u de levensduur van uw dak.

Onze ervaren en gekwalificeerde vakmensen maken gebruik van professionele apparatuur en materialen om het mos weg te nemen. We beginnen met het inspecteren van uw dak om de mate van verontreiniging vast te stellen. Vervolgens gaan we aan de slag met het verwijderen van de mos en algen, door middel van stoomreiniging en de anti-mos behandeling.

Na het ontmossen van uw dak, brengen we een speciale coating aan om uw dakbedekking te beschermen tegen nieuwe verontreinigingen en om de levensduur van uw dak te verlengen. Deze coating is speciaal ontworpen voor daken en zorgt ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet.

Wij bieden een professionele en betaalbare service voor het ontmossen van uw dak. Of u nu een plat dak of een schuin dak heeft, wij kunnen u helpen om uw dak weer schoon en als nieuw te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen om uw dak te beschermen tegen verdere verontreinigingen.

Dak ontmossen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere diensten

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?

dak stoomreiniging - VBM CLEAN