Ontvang een gratis offerte binnen de 24 uur!
Inhoud bewerken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Welke technieken worden aangeboden?
Crepi reinigen - Waarom?

Crepi is een populaire gevelbekleding die zorgt voor een moderne en strakke uitstraling van een gebouw. Het materiaal is duurzaam en kan tot wel 25 jaar meegaan, mits het goed wordt onderhouden. Het reinigen van crepi is dan ook een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een gebouw. Bij VBMClean maken we gebruik van stoomreiniging of softwash voor het reinigen van crepi.

Crepi reinigen via Stoomreiniging

Stoomreiniging is een effectieve methode om crepi schoon te maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van stoom onder hoge druk om het vuil en de aanslag van het oppervlak te verwijderen. Deze methode is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg efficiënt. Door het gebruik van hete stoom onder hoge druk kan het oppervlak diep worden gereinigd, zonder dat er schade wordt toegebracht aan de crepi.

Reinigen met softwash

Een andere methode die we gebruiken voor het reinigen van crepi is softwash. Dit is een meer delicate methode waarbij gebruik wordt gemaakt van een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel. Dit middel wordt aangebracht op het oppervlak en blijft daar enige tijd zitten om het vuil los te weken. Daarna wordt het oppervlak afgespoeld met lage druk en blijft de crepi weer schoon en fris.

Het is belangrijk om regelmatig de crepi van een gebouw te kuisen. Door de weersomstandigheden en de luchtvervuiling kan er namelijk aanslag en vuil op het oppervlak terechtkomen. Dit vuil kan zich hechten aan de crepi en op den duur zorgen voor verkleuring en beschadiging van het materiaal. Door tijdig en regelmatig schoon te maken voorkom je deze problemen en blijft de crepi er als nieuw uitzien.

Bij VBMClean zijn we gespecialiseerd in het reinigen van crepi en andere gevelbekleding. Onze ervaren professionals maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om elk oppervlak efficiënt en veilig te reinigen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden voor het reinigen van crepi. Wij helpen je graag verder!

Crepi reinigen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere diensten

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?

dak stoomreiniging - VBM CLEAN