Ontvang een gratis offerte binnen de 24 uur!
Inhoud bewerken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Regenwater put reinigen met anti-mos en stoomreiniging

Regenwater is een duurzame oplossing voor het besproeien van je tuin, het doorspoelen van je toilet en het wassen van je auto. Het opvangen van regenwater gebeurt in een regenwater put. Om de kwaliteit van het opgevangen regenwater te waarborgen, is het van belang om je regenwaterput regelmatig te laten reinigen.

Waarom een regenwater put reinigen?

Een regenwater put kan na verloop van tijd vervuild raken met vuil, bladeren, takken, stof en andere verontreinigingen. Hierdoor kan de waterkwaliteit verminderen en kunnen er bacteriën en schimmels ontstaan. Bovendien kan een vervuilde regenwaterput zorgen voor verstoppingen in het leidingwerk en de filters, wat kan leiden tot een slechte waterafvoer. Door regelmatig je regenwaterput te laten reinigen, voorkom je gezondheidsrisico’s en zorg je voor een goede werking van het opvangsysteem.

Anti-mos behandeling en stoomreiniging

Een professionele reiniging van je regenwater put gebeurt meestal met behulp van een anti-mos behandeling en stoomreiniging. De anti-mos behandeling zorgt ervoor dat mos en algen worden verwijderd en dat de put langere tijd vrij blijft van mosgroei. De stoomreiniging zorgt voor een grondige reiniging van de put, waarbij vuil, stof en andere verontreinigingen worden verwijderd. Door gebruik te maken van deze twee methoden, ben je verzekerd van een schone regenwaterput met goede waterkwaliteit.

Wanneer regenwater put reinigen?

Het is aanbevolen om je regenwater put minstens één keer per jaar te laten reinigen. Dit is vooral van belang als je het opgevangen regenwater gebruikt voor huishoudelijke doeleinden, zoals toiletspoeling en wassen. Het is ook verstandig om je regenwaterput te laten reinigen na een lange periode van droogte, wanneer de put langere tijd niet gevuld is geweest en er zich meer vuil kan hebben opgehoopt.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf voor het reinigen van je regenwaterput? Bij VBM Clean bieden we een professionele reiniging aan met behulp van een anti-mos behandeling en stoomreiniging. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag hier direct een offerte aan.

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?

dak stoomreiniging - VBM CLEAN