Ontvang een gratis offerte binnen de 24 uur!
Inhoud bewerken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dakpannen reinigen zonder hogedruk

Dakpannen zijn een belangrijk onderdeel van je dak en het is dan ook van belang dat ze regelmatig worden gereinigd. Hierbij is het echter wel belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Het gebruik van een hogedrukreiniger kan bijvoorbeeld schade veroorzaken aan de dakpannen en het dak. Daarom maken wij gebruik van de anti mos behandeling en stoomreiniging om de dakpannen op een veilige en effectieve manier te reinigen.

Waarom dakpannen reinigen belangrijk is

Het reinigen van dakpannen is niet alleen van belang voor de uitstraling van je woning, maar kan ook problemen voorkomen. Mos en algen kunnen zich namelijk hechten aan de dakpannen en zo lekkages veroorzaken. Door regelmatig de dakpannen te laten reinigen, voorkom je deze problemen en verleng je tevens de levensduur van je dak.

Waarom geen hogedrukreiniger gebruiken

Hoewel een hogedrukreiniger een effectieve manier lijkt om dakpannen te reinigen, kan dit schade veroorzaken aan de dakpannen en het dak. Door de hoge druk kan de coating van de dakpannen beschadigen, waardoor er gemakkelijker vuil en mos aan blijft hechten. Daarnaast kan de druk ervoor zorgen dat er water onder de dakpannen terechtkomt en zo lekkages veroorzaakt.

Anti mos behandeling

Bij het reinigen van dakpannen maken wij gebruik van de anti mos behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat mos en algen worden gedood en voorkomt tevens nieuwe groei. Het middel wordt op de dakpannen aangebracht en heeft een langdurige werking, waardoor je dakpannen voor langere tijd beschermd zijn tegen mos en algen.

Stoomreiniging

Naast de anti mos behandeling maken wij gebruik van stoomreiniging om de dakpannen grondig te reinigen. Bij deze methode wordt er met behulp van een speciale machine stoom onder hoge druk op de dakpannen gespoten. Door de hitte en druk wordt het vuil van de dakpannen verwijderd, zonder dat er schade ontstaat aan de dakpannen.

Voordelen van dakpannen reinigen zonder hogedruk

Het reinigen van dakpannen zonder hogedruk heeft verschillende voordelen. Zo voorkom je schade aan de dakpannen en het dak en zorg je ervoor dat de dakpannen langer meegaan. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke middelen, zoals de anti mos behandeling, waardoor er geen schade wordt toegebracht aan het milieu.

Schakel VBM CLEAN in

Het reinigen van dakpannen zonder hogedruk is een klus die je het beste kunt overlaten aan VBM CLEAN. Zo ben je verzekerd van een veilige en effectieve reiniging van je dakpannen. Bij ons kun je terecht voor het reinigen van dakpannen met behulp van de anti mos behandeling en stoomreiniging.

Conclusie

Het reinigen van dakpannen zonder hogedruk is mogelijk met behulp van de anti mos behandeling en stoomreiniging. Hiermee voorkom je beschadigingen aan de dakpannen en zorg je ervoor dat je dak weer als nieuw uitziet. Bovendien heeft het regelmatig reinigen van je dakpannen een positief effect op de levensduur van je dak. Schakel hiervoor wel altijd een professioneel bedrijf in dat beschikt over de juiste kennis en materialen.

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?

dak stoomreiniging - VBM CLEAN